Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان اصفهان گفت: دانشگاه فرهنگیان دارای سیستم آموزش مجازی منسجم و خاصی نیست و سامانه معرفی شده از سوی این دانشگاه برای پیگیری آموزش مجازی پُر از اشکال و ایرادات فنی است.

امیرعباس آقابابایی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین مسائلی که در دوران کرونا بسیار مورد محک قرار گرفت شیوه عملکرد سیستم آموزشی کشور بود، اظهار کرد: برگزاری کلاس‌های مجازی، چه برای دانش‌آموزان و چه برای دانشجویان چالش‌های بسیاری را به همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: سیستم آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی با داشتن امکانات و نقص کمتر نسبت به سایر دانشگاه‌ها قابل قبول‌تر است. در این میان اما دانشگاه فرهنگیان دارای سیستم آموزش مجازی منسجم و خاصی نیست و سامانه معرفی شده از سوی این دانشگاه برای پیگیری آموزش مجازی پُر از اشکال و ایرادات فنی است.

عضو شورای ناظر بر نشریات دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان با بیان اینکه خبری که در این مدت بسیار مورد توجه قرار گرفت مسئله کسر حقوق دانشجومعلمان در ایام کرونا بود، گفت: مدتی قبل خبری منتشر شد مبنی بر اینکه اعضای هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان تصمیم به کسر 25 درصد از حقوق دانشجو معلمان در ایام کرونا گرفته‌اند؛ تا قبل از برگزاری این جلسه طبق گفته مسئولان دانشگاه فرهنگیان در اسفندماه، قرار بر کسر 10 درصدی حقوق دانشجو معلمان در ایام تعطیلات کرونا بود، ولی متأسفانه در جلسه برگزار شده توسط هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان قرار بر این شد که برای اسفند (98) 45درصد و برای هر ماه بهار (99) 25درصد از حقوق کسر شود که مجموع این مبالغ برای چهارماه، بالغ بر 2 میلیون و 800 هزار تومان می‌شود و سؤال اینجاست که کسر این مبلغ به چه علت بوده است؟

آقابابایی خاطرنشان کرد: تعطیلی سراهای دانشجویی، امکانات و زیرساخت‌های ضعیف، خروجی غیرقابل قبول آموزش مجازی در دانشگاه فرهنگیان و نارضایتی دانشجومعلمان از این امر، حاکی از ابهام در محل صرف این هزینه‌هاست؛ مگر هزینه‌های آموزش مجازی چقدر بوده و این مبلغ برچه اساس برآورد شده است؟ متأسفانه بالغ بر 70 درصد از بناهای دانشگاه فرهنگیان کل کشور فرسوده است، اغلب پردیس‌های این دانشگاه فاقد اعضای هیئت علمی در شأن هستند، مشکلات آموزشی و ضعف در سرفصل‌های درسی به‌طور محسوس قابل مشاهده است و کارهای فرهنگی-پرورشی شایسته، به آن صورت که یک معلم باید تربیت شود، در این دانشگاه صورت نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: با این همه مشکلات، جالب است که هیئت امنای محترم دانشگاه فرهنگیان جلسه‌ای برای حل این مسائل برگزار نمی‌کنند، ولی برای کسر از حقوق دانشجویان در این وضعیت نامساعد، جلسات مکرر تشکیل می‌دهند و تصمیم‌گیری نیز انجام می‌شود. چه مسئله‌ای پشت پرده این تصمیم‌گیری‌ها و توجه نکردن به این مسائل است؟ با یک حساب سر انگشتی از یک پردیس این دانشگاه که حدود یک هزار و 500 دانشجو دارد، حدود 10 میلیارد تومان فقط برای یک ماه عاید آنها می‌شود، این مبلغ صرف چه می‌شود و به کجا می‌رود؟

مدیر مسئول نشریه تحریر گفت: متأسفانه تا زمانی که با بی‌عدالتی اقتصادی و کسر هزینه‌های بی‌مورد از دانشجومعلمان روبه‌رو هستیم، انتظار تحقق عدالت آموزشی امری نابه‌جاست، زیرا همین دانشجویان، معلمان آینده هستند و این سیستم آن‌ها را اینگونه تربیت می‌کند که مسائل مالی را اولویت بر کیفیت و عدالت آموزشی قرار دهند و این چرخه در بخش‌های مختلف آموزشی ادامه پیدا می‌کند، گاهی برای اصلاح و تربیت زیرمجموعه باید اصلاحاتی در ساختار خود سیستم تعلیم‌دهنده رخ دهد.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: اصفهان دانشگاه فرهنگیان سیستم آموزش مجازی دانشگاه فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۴۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات خوبی برای به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت

به گزارش خبرنگار مهر، علی موحدی بعد از ظهر پنج شنبه در همایش تجلیل از معلمان برگزیده و فعالان بسیج فرهنگیان استان بوشهر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تبریک فرا رسیدن روز معلم گفت: آموزش و پرورش از دید مقام معظم رهبری در صدر تمامی ارگان‌ها و نهادهای دولتی قرار دارد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر انسان سازی را هدف اصلی آموزش و پرورش دانست و افزود: اداره آموزش و پرورش استان بوشهر توانست با برگزاری کارگاه‌های توانمندسازی برای معلمان و مدیران جایگاه سیزدهم کشور را از آن خود کند.

وی در ادامه تصریح کرد: به همت سازمان بسیج فرهنگیان استان بوشهر و تعامل گسترده آموزش و پرورش این استان با سایر ادارات باعث شده تا اداره آموزش و پرورش استان در شرایط خوبی باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر در پایان از تخصیص اعتباری خوب برای این اداره در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: پیش بینی می‌شود در سال‌های آینده تعداد ۱۰۰ مدرسه در استان بوشهر تکمیل و افتتاح شود.

کد خبر 6095236

دیگر خبرها

  • شورای نگهبان نسبت به مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ایرادی نداشت
  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • درخواست فرهنگیان بر نظارت به موضوع نقل و انتقال
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد
  • اعتبارات خوبی برای به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • ماجرای اتمام حجت دانشگاه فرهنگیان با معلمان تازه استخدام شده چیست؟