Web Analytics Made Easy - Statcounter

تریبون آزاد دانشجویی به مناسبت ایام روز دانشجو و به همت بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان شهید مفتح برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرری، ویژه برنامه تریبون آزاد در دانشگاه فرهنگیان شهید مفتح شهرری برگزار شد و دانشجویان از این طریق به بیان مطالبات و دغدغه‌های خود پرداختند.

به مناسبت ۱۶ آذر و به همت بسیج دانشجویی با اجرای برنامه تریبون آزاد فرصتی فراهم شد تا دانشجویان انتقادات و مشکلات خود را بیان کنند و مطالبه گری خود را به گوش مسؤولان برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیرحسین زارعی، اولین کسی بود که پشت تریبون قرار گرفت و ضمن انتقاد از خدمات رفاهی دانشگاه گفت: ۴۵ درصد از حقوق دانشجویانی که از خوابگاه استفاده می‌کنند و کسانی که از خوابگاه استفاده نمی کنند ۲۵ درصد از حقوق‌شان بابت امکانات رفاهی به دانشگاه فرهنگیان واریز می‌شود، ما از مسؤولان ذی ربط می‌‍خواهیم شفاف به ما پاسخ بدهند که چرا باید چنین مبلغی از حقوق ما کم شود درصورتی که کیفیت غذاها و خوابگاه‌ها بسیار پایین است و امکانات رفاهی دریافت شده متناسب با این مبالغ نیست.

عباس عزیزی نیز با قرار گرفتن در پشت تریبون آزاد بیان کرد: وضعیت خوابگاه‌ها مناسب نیست و امکانات چندانی نداریم به عنوان مثال کمد، یخچال و تلویزیون نداریم و حتی اتصال به شبکه اینترنت نیز برای دانشجویان فراهم نیست.

حسین حنیفه، نفر بعدی بود که پشت تریبون آمد و ضمن درخواست ترویج کلاس‌های فرهنگی متناسب با بیانیه گام دوم انقلاب، افزود: یکی از مهم‌ترین خواسته‌های ما این است که کلاس‌های بیشتری در این خصوص تشکیل شود تا دانشجویان هرچه بیشتر با رهنمودها و بیانات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم آشنا شوند و آن‌ها را به کار گیرند. 

طاها بامشاد نیز در خصوص سطح علمی اساتید گفت: برخی از مدرسان دانشگاه، معلم دبیرستان هستند و رفتارشان با ما همان رفتاری است که با دانش آموزان داشته اند لذا درخواست داریم از اساتید با تجربه برای دانشگاه فرهنگیان استفاده شود. 

تعدادی دیگر از دانشجویان به نوبت پشت تریبون آمدند و دغدغه‌های صنفی، علمی و رفاهی خود را مطرح کردند که صدر مطالبات دانشجویان، بحث کسر حقوق آن‌ها بابت امکانات رفاهی بود که همگی نسبت به این موضوع اعتراض داشتند و تعدادی از آن‌ها که متأهل بودند، گفتند حدود ۸۰۰ هزار تومان برای ما واریز می‌شود که در این شرایط اقتصادی جامعه با این مبلغ نمی‌توان امرار معاش کرد.

یکی از دانشجویان گفت: معلمان و دانشجویان همیشه مورد کم توجهی واقع شده‌اند و لذا ما که دانشجو معلم هستیم حرف ما به جایی نمی‌رسد و مسؤولان به مطالبات ما رسیدگی نمی‌کنند.

نوید اسلامی معاون گفتمان‌سازی دانشگاه شهید مفتح در حاشیه این مراسم به خبرنگار فارس گفت: تریبون آزاد توسط بسیج دانشجویی دو بار در سال برگزار می‌شود و فرصت خوبی است تا دانشجویان از طریق این تریبون انتقادات و پیشنهادات خود را بیان کنند که امروز به مناسبت ایام روز دانشجو ۱۰ نفر از دانشجویان نقطه نظرات خود را بیان کردند.

حسن کارخانه مسؤول امور دانشجویی دانشگاه شهید مفتح نیز پس از پایان برنامه درخصوص نحوه رسیدگی به انتقاد دانشجویان  در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: ضمن آنکه مشکلات را به مراجع بالاتر انتقال می‌دهیم، مطالباتی که در حدود اختیارات ما باشد و بودجه در اختیار داشته باشیم رسیدگی می‌کنیم اما امروز در سیستم دستگاه‌های دولتی و به تبع آن در دانشگاه فرهنگیان کمبود بودجه داریم و بیشتر مشکلات نیز به همین دلیل است لذا باید بودجه‌ای برای دانشگاه فرهنگیان اختصاص یابد تا مسائل رفاهی و امکانات زیرساختی فراهم شود.

انتهای پیام/گ/گ۱/س۳۰

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان دانشگاه شهید معلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۹۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جشنواره تیتر سیزدهم صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور برخی از مسئولان و معاونت‌های فرهنگی و دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه‌ها و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه‌های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر می‌شود.
فرایند ارسال آثار برای این دوره از جشنواره از ابتدای آبان ۱۴۰۲ آغاز شد و علاقمندان تا ۳۰ آذر وقت داشتند با مراجعه به وبسایت titrfestival.dmsrt.ir آثار خود را برای داوری ارسال کنند.



بخش ویژه این دوره از جشنواره نیز شامل موضوعات دانشگاه و حل مسائل ملی، دانشجو و امید به آینده، دانشجو و روایت پیشرفت، دانشجو، انتخابات و مشارکت آگاهانه، دانشجو و آرمان‌های گام دوم انقلاب اسلامی بود که علاقمندان می‌توانستند آثار خود را در یکی از چهار قالب گزارش، یادداشت، مصاحبه و مقاله در سامانه بارگذاری کنند.


در ۴۲ دسته ۱۲۰ اثر برتر در حوزه علمی، ادبی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، تیتر و لید خبر، گزارش، یادداشت، سرمقاله و مقاله و نشریات برتر در رسته‌های مختلف به سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی ارسال شده است.

یازدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی به میزبانی وزارت علوم برگزار و دوازدهمین دوره به میزبانی وزارت بهداشت با شعار «عینیت در خبر، انصاف در تحلیل، آزادی در بیان» سال ۱۴۰۰ برگزار شد.

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت فرهنگی واجتماعی وزارت علوم از امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز شد و سه شنبه (۱۸ اردیبهشت) به کار خود پایان می‌دهد.

دانشجویان می‌توانستند آثار خود را که از اول شهریور ۱۴۰۰ تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ منتشر شده در بخش رقابتی و در قالب اثر برگزیده، نشریه برگزیده، بخش مجازی، سایت یا وبلاگ، نشریات صوتی یا پادکست، نشریات کاغذی-الکترونیک، نشریه چندرسانه ای، آفلاین و الکترونیکی، گرافیک و موشن گرافیک، فیلم خبری و فتوکلیپ ارسال کنند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • تجمع دانشجویان طرفدار فلسطین در مقابل بزرگترین دانشگاه مکزیک
  • بازداشت دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه نیویورک
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین نشان از عدم پایبندی مدعیان حقوق بشر به آزادی است
  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد
  • روایتی از دیدار معلمان و دانشجویان فرهنگیان با رهبر انقلاب / مراکز تربیت معلّم را دستِ‌کم نباید گرفت