Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، تحصیل در دانشگاه تربیت معلم، آرزوی بسیاری از داوطلبان کنکور در سال‌های گذشته بود. به‌غیر از دانش‌آموزان نخبه و تیزهوشی که رویای قبولی در دانشگاه‌های بزرگ کشور را در سر داشتند، عده بسیاری نیز به پذیرش در دانشگاه تربیت معلم فکر می‌کردند؛ چرا که هم از خدمت سربازی معاف می‌شدند و هم از روز نخست، استخدام شده و دیگر نگران پیدا کردن شغل نبودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمام مراکز تربیت معلم از سال 1390 تجمیع شد و با نام جدید دانشگاه فرهنگیان به انجام وظیفه آموزش معلمان آینده ادامه داد؛ اما یکی از مواردی که صدای اعتراض تعداد قابل توجهی از دانشجومعلمان را درآورده، کسر مبلغ زیادی از حقوق آنها تحت عنوان شهریه است. قرار است حقوق دانشجویان دانشگاه فرهنگیان به یک میلیون و 500 هزار تومان افزایش پیدا کند که 675 هزار تومان از این مبلغ برای شهریه تحصیل کسر خواهد شد.

تعدادی از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در تماس با ایسکانیوز، از این موضوع گلایه کرده و اعتقاد داشتند دریافت تنها 825 هزار تومان در شرایط اقتصادی کنونی به هیچ عنوان کفاف مخارج زندگی آنها را نمی‌دهد و معلمی که درگیر دغدغه‌های مالی باشد، تمرکز نداشته و نمی‌تواند آموزش باکیفیتی به دانش‌آموزان ارائه دهد.

هرچند دانشگاه فرهنگیان خدمات رفاهی مانند خوابگاه و غذا به دانشجویان ارائه می‌دهد؛ اما دانشجویان این دانشگاه به‌ویژه در شهرهای دور از پایتخت، رضایت چندانی از کیفیت خدمات نیز ندارند.

حسین خنیفر در این باره به خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، گفت: اخذ شهریه 45 درصدی از دانشجومعلمان، مبنای قانونی دارد. این تصمیم توسط دانشگاه فرهنگیان گرفته نشده؛ بلکه وزارت آموزش و پرورش چنین قانونی را وضع کرده است.

وی ادامه داد: اگر دانشجومعلمان قصد پیگیری موضوع را دارند، باید اعتراض خود را به معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش ارائه دهند. البته این قانون در مجلس شورای اسلامی و هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان به تصویب رسیده است. اگر قرار بر نقض قانون باشد، باید در هیئت امنا مطرح شده و تصمیم جدیدی گرفته شود.

رئیس دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: سعی کردیم قانون را ترمیم کنیم و اقداماتی نیز در حال انجام است به‌ویژه برای دانشجویانی که از غذا و بیتوته استفاده نمی‌کنند، ملاحضات خوبی را در نظر گرفته‌ایم.

خنیفر با اشاره به نحوه جذب دانشجومعلمان طبق ماده 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان نیز گفت: طبق مقررات می‌توان بخشی از نیاز وزارت آموزش و پرورش را با جذب دانش‌‌آموختگان سایر دانشگاه‌ها تأمین کرد، در صورتی که دانش‌آموختگان دوره یک ساله مهارت‌آموزی را در دانشگاه فرهنگیان پشت سر بگذارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از دانشگاه‌هایی مانند آزاد اسلامی، دانشجویان بسیار خوبی جذب شده‌اند. به طور مثال دانشجوی ریاضی، فیزیک و شیمی از دانشگاه‌های دیگر داشته‌ایم که نه‌تنها از تحصیل‌کردگان تربیت معلم کمتر نبوده، بلکه یک سر و گردن بالاتر بوده است.

انتهای پیام/

168 / 320 دانشگاه فرهنگیان دانشجومعلمان حقوق دانشجومعلمان حسین خنیفر خنیفر دانشگاه فرهنگیان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان دانشجومعلمان حقوق دانشجومعلمان حسین خنیفر خنیفر دانشگاه فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۳۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم‌محوری از ویژگی‌های اصلی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است

ایسنا/زنجان مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان ابهر گفت: سند تحول بنیادین نقشه راه تعلیم و تربیت کشور بوده و این سند معلم‌محور است.

مجید مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به فرا رسیدن هفته معلم، اظهار کرد: سند تحول بنیادین نقشه راه تعلیم و تربیت بوده و این سند معلم محور است، توجه به سند تحول بنیادین برای متحول ساختن آموزش‌وپرورش امری ضروری است و معلمان و مربیان برای نیل به اهداف و آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی، باید متناسب با آن عمل کنند.

وی عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین مشکلات آموزش‌وپرورش شهرستان در حال حاضر کمبود نیروی انسانی است که با برگزاری آزمون استخدامی و افزایش جذب دانشجو معلم، در سال گذشته بیش از ۵۰ هزار نفر و در سال ۱۴۰۳ بیش از ۷۲ هزار نفر در آموزش‌وپرورش استخدام شدند که با این اقدام کم‌کاری سال‌های گذشته که متناسب با رشد آمار دانش‌آموز معلم جذب نشده بود، جبران شد.

مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان با بیان اینکه آموزش‌وپرورش پایه و اساس علم و دانش و شخصیت‌سازی در هر جامعه است، خاطرنشان کرد: شاید فکر کنیم تنها دولت و دستگاه‌های حاکمیتی هستند که می‌توانند با کمک به نهاد تعلیم و تربیت از مشکلات و کاستی‌های آن بکاهند، اما این مردم هستند که در کنار دستگاه‌های حاکمیتی باید برای کمک به رشد و تعالی آینده‌سازان کشور عزیزمان، آموزش‌وپرورش را حمایت و همراهی کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • معلم‌محوری از ویژگی‌های اصلی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین نشان از عدم پایبندی مدعیان حقوق بشر به آزادی است
  • روایتی از دیدار معلمان و دانشجویان فرهنگیان با رهبر انقلاب / مراکز تربیت معلّم را دستِ‌کم نباید گرفت